6988189465 Μυτιληνιοί, Σάμου avastasios27@hotmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ | Περιφράξεις Σάμος - Σιδηροκατασκευές - Κατασκευές Γυψοσανίδας & Ανακαινίσεις Κτιρίων Σάμος


Η επιχείρησή μας “ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, προσφέροντάς σας σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές κατασκευές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να έρθει στον χώρο σας για να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
    Κάγκελα  
    Αυλόπορτες  
    Πέργκολες  
    Στέγαστρα  
    Σκάλες Εσωτερικές - Εξωτερικές  
    Ειδικές Κατασκευές  

 


 

  Με τέχνη, μεράκι αλλά και παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες αλλά και κλασικές λύσεις για οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας.  
 
 
 
 
 
 
 
 
  Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η αξιοπιστία των κατασκευών μας, η εγγυημένη παράδοση του έργου στο προσυμφωνημένο χρόνο, καθώς και οι οικονομικές τιμές μας έχουν κατατάξει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις του κλάδου σε όλη την Σάμο.  
     
  Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές κατασκευές οι οποίες θα ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στο χρόνο, την διαχρονικότητά τους αλλά και την κομψότητά τους.  
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και την Ικαρία.