6988189465 Μυτιληνιοί, Σάμου avastasios27@hotmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Περιφράξεις Σάμος - Σιδηροκατασκευές - Κατασκευές Γυψοσανίδας & Ανακαινίσεις Κτιρίων Σάμος


Με εμπειρία που ξεπερνά τα 13 έτη, η επιχείρησή μας “ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, δραστηριοποιείται στις περιφράξεις καθώς και στις ανακαινίσεις κτιρίων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους περιφράξεις, σιδηροκατασκευές, κατασκευές γυψοσανίδας καθώς και την ολοκληρωτική ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ
ΛΥΣΕΙΣ
 
     
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας

στο χώρο και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλά και να σας εξασφαλίσουμε την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις και να σας προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα.
 
     
  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με περιφράξεις, σιδηροκατασκευές, κατασκευές γυψοσανίδας και ανακαινίσεις κτιρίων, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Σάμο και στην Ικαρία. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Φιλοσοφία μας είναι να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με καινοτόμες υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικές τιμές, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άψογη εξυπηρέτησή τους.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και την Ικαρία.