6988189465 Μυτιληνιοί, Σάμου avastasios27@hotmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ | Περιφράξεις Σάμος - Σιδηροκατασκευές - Κατασκευές Γυψοσανίδας & Ανακαινίσεις Κτιρίων Σάμος


Η επιχείρησή μας “ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, συνεργαζόμενη με έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, μπορεί να αναλάβει την άμεση ανακαίνιση του κτιρίου σας προσφέροντάς σας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για ανακαινίσεις με το κλειδί στο χέρι.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση της οικία ή του επαγγελματικού σας χώρου, με στόχο την δημιουργία σύγχρονων, κομψών και λειτουργικών χώρων.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
    Ελαιοχρωματισμούς - Τεχνοτροπίες  
    Γυψοσανίδες  
    Επενδύσεις Πέτρας  
    Κατασκευές Τζακιών  
    Χτισίματα - Σοβατίσματα  
    Κεραμοσκεπές  
    Τοποθετήσεις Πλακιδίων  
    Μονώσεις Κτιρίων  
    Αλουμινοκατασκευές  
    Σιδηροκατασκευές  
    Υδραυλικές Εργασίες  
    Ηλεκτρολογικές Εργασίες  
    Δάπεδα  
    Μερεμέτια  

 


 

  ...αλλά και οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την ανακαίνιση του χώρου σας.
Μελετάμε σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το όνειρό σας. Είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε και υλοποιήσουμε βήμα-βήμα την ανακαίνιση του χώρου σας, φροντίζοντας να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο για να αναλάβει από το πρώτο μέχρι το τελικό στάδιο την ολική ή μερική ανακαίνιση του χώρου που εσείς επιθυμείτε, είτε οικιακού είτε επαγγελματικού.  
     
  Άμεσα και υπεύθυνα είμαστε στη διάθεσή σας για να ακούσουμε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε αρμοδίως την ιδανική για εσάς λύση για την ανακαίνιση του κτιρίου σας στην Σάμο και στην Ικαρία.  
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και την Ικαρία.