6988189465 Μυτιληνιοί, Σάμου avastasios27@hotmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ
ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ | Περιφράξεις Σάμος - Σιδηροκατασκευές - Κατασκευές Γυψοσανίδας & Ανακαινίσεις Κτιρίων Σάμος


Η επιχείρησή μας “ΚΟΛΟΣΚΟΠΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Σάμο, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους περιφράξεις στην Σάμο και στην Ικαρία.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πραγματοποιούμε περιφράξεις οικιών, επαγγελματικών χώρων, οικοπέδων, γηπέδων, φωτοβολταϊκών πάρκων αλλά και περιφράξεις κάθε χώρου. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ:

 
 
    Συρματοπλέγματα  
    Μεταλλικά Κάγκελα  
    Πονταριστά Πλέγματα  
    Εξάγωνο Κοτετσόσυρμα  
    Κουνελόσυρμα  
    Αγκαθωτά - Περίφραξη Ασφαλείας κ.α.  

 


 

  Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα υλικών, προσπαθώντας να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και προτείνουμε λύσεις ανάλογα με το είδος της εκάστοτε κατασκευής. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει την ιδανική περίφραξη.  
 
 
 
 
 
 
 
 
  Σε όλες τις περιφράξεις που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες των κατασκευών μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.  
     
  Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας και η διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών μέσα από παροχές υψηλού επιπέδου στις κατασκευές.  
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Σάμο και την Ικαρία.